DOMOTICA

Techniek op mensenmaat, dát is waar Datasec voor staat. We zijn gespecialiseerd in domotica, en dit in heel België, we bieden u graag professionele ondersteuning om uw pand te laten evolueren naar een woning of onderneming die perfect is afgestemd op uw levensstijl.

TOTAALOPLOSSING

Dankzij ons uitgebreid pakket aan diensten en een geraffineerde mix van techniek en comfort maken wij uw woning heel wat slimmer. Verschillende onderdelen kunnen hierbij geïntegreerd worden in een alles- overkoepelend systeem.

INTEGRATIEPAKKET

Daarnaast kan onze formule voor Smart Home ook perfect gecombineerd worden met het pakket van Secure Home, voor een all-in pakket mét beveiliging op maat van uw pand.

VIDEO-ENTERTAINMENT

Uw televisie integreren in een volledig geautomatiseerd systeem? Datasec zorgt voor een professionele implementatie van video-entertainement.

SMART TV

Tegenwoordig kunt u heel wat meer doen met uw televisie dan alleen maar tv kijken. Via een menu is het eveneens mogelijk om verschillende apps te gebruiken op uw tv. Denk hierbij aan de integratie van gameconsoles maar ook streaming van muziek, series en films.

HOME CINEMA

Ook helemaal in de ban van dat ultieme cinema-gevoel? Onze hoogstaande techniek maakt het mogelijk om uw eigen home cinema te creëren, zonder dat u daarvoor uw volledige huis hoeft om te bouwen.

TOTAALPAKKET

Video-entertainement integreren in een ruimer systeem? Bij ons kunt u eveneens terecht voor een volledig geautomatiseerd systeem op maat van uw woning.

AUDIO-ENTERTAINMENT

Net zoals video-entertainment volledig af te stemmen is op uw kijkbehoeftes, is dit eveneens mogelijk voor het luistergedeelte. Datasec biedt u een uitgebreid pakket aan opties voor audio-entertainment.

UNIEKE LUISTERERVARING

Muziek beluisteren op meerdere plaatsen in huis? Door de installatie van een multi-room systeem beluistert u zelfs uw muziek tot achteraan in uw tuin zónder enig kwaliteitsverlies. Een combinatie van speakers die met elkaar in verbinding gebracht worden maakt het mogelijk om uw radio en/of digitale muziek die u bijvoorbeeld streamt via Spotify perfect af te stemmen op de verschillende ruimtes waar u vertoeft.

STRAK DESIGN,
PERFECTE AUDIOKWALITEIT

De installatie van een multi-room audiosysteem is niet alleen het toppunt voor zij die dagelijks willen genieten van muziek met een kwaliteitsvol volume in verschillende kamers van de woning, het strak design van een dergelijke installatie doet zeker geen afbreuk aan uw interieur.

GESPECIALISEERD IN AUTOMATISERING EN DOMOTICA

Als professioneel bedrijf zijn we gespecialiseerd in alle werken voor elektriciteit, domotica en automatisering in heel België. Dit gaat van de complete installatie tot herstellingswerken en een deskundige support service bij storingen op Control4 systemen.

ONTDEK DE LUXE VAN EEN CENTRAAL SYSTEEM

Het laten installeren van een centraal systeem, met andere woorden: één interface in uw woning waarop u alles kunt regelen, is niet alleen luxueus en modern, maar geeft bovendien ook een verhoogd gevoel van comfort.

COMFORT EN VEILIGHEID

Wat als alle apparaten in uw huis samenwerken? Dankzij onze formules voor Smart Home en Secure Home – of een combinatie van beiden, controleert u alle functies in uw woning op één centrale plaats of via uw smartphone. Ons team legt bovendien een bijzondere expertise aan de dag voor het installeren van onze systemen.

UW COMPLETE VERLICHTING AANSTUREN

Door middel van domotica is het mogelijk om uw lichten in huis automatisch te bedienen, wat uw dagelijks comfort aanzienlijk verhoogt. Als onderdeel van onze formule voor Smart Home, zorgt Datasec ervoor dat uw verlichting geautomatiseerd kan worden en deel uitmaakt van een totaaloplossing voor uw woning.

LICHTSTURING

Van dimmers, schakelaars, spots, LED verlichting en zelfs armaturen, alle lichtpunten in uw woning kunnen we integreren in één centraal systeem dat bovendien af te stellen is per ruimte of zone van uw huis.

Graag een veilig gevoel?

Onze formule Secure Homes biedt talloze mogelijkheden
en oplossingen om u een veilig gevoel te geven.