BEVEILIGING OP MAAT

Uw huis of onderneming graag volledig onder controle? Als erkende beveiligingsonderneming bieden we u verschillende oplossingen om uw pand optimaal te beveiligen.

Samen met u bekijken we graag wat de noden zijn en streven er naar om zo goed mogelijk te beantwoorden aan uw noden, met een service en oplossing op maat.

TOTAALOPLOSSING

Wenst u de formule Secure Homes ook te integreren in een breder pakket van Domotica? We zorgen graag voor een oplossing op maat van uw noden. Neem gerust contact op voor een voorstel op maat.

VERHOOG UW VEILIGHEIDSGEVOEL MET EEN ALARMSYSTEEM

De meest efficiënte alarmsystemen vindt u bij Datasec.
We zijn gespecialiseerd in allerhande beveiliging voor uw woning of gebouw.
Waar gebruiksvriendelijkheid voorop staat.

RUIME KEUZE

Wij bieden kwaliteitsvolle alarmsystemen aan, waarbij telkens diverse functie kunnen geïntegreerd worden. Het is ook mogelijk om uw alarmsysteem te koppelen aan een meldkamer, die automatisch de hulpdiensten verwittigt bij inbraken en zelfs medische noodgevallen.

MAXIMALE BEVEILIGING

Wanneer u gaat voor een maximale beveiliging is het aan te raden uw alarmsysteem te verbinden met andere toepassingen, zoals camerabewaking en toegangscontrole. Zo bekijkt u via uw smartphone wat er rondom of in uw woning gebeurt.

PROFESSIONELE CAMERABEWAKING

Een bewakingscamera voor uw woning of bedrijf? Datasec is in het bijzonder onderlegd in camerabewaking en dit verspreid in heel België.

HOOGWAARDIGE BEELDKWALITEIT

Een camerasysteem dat uitgerust is met gezichtsherkenning en/of nummerplaatherkenning? Welke functies u ook wenst, we bieden u keer op keer camerabewaking die naadloos aansluit op de noden voor uw gebouw. Bij ons kunt u rekenen op een hoogwaardige én haarscherpe beeldkwaliteit.

ONLINE BESTURING

Dankzij onze hoogtechnologische oplossingen kunt u uw camera’s online raadplegen en besturen van waar u maar wilt. Om een optimale beveiliging en bescherming van uw eigendom te bieden, kan hieraan uiteraard een alarm gekoppeld worden.

ELEKTRONISCHE TOEGANGSCONTROLE

Graag zelf de controle over wie uw woning, bedrijf of terrein betreedt? Dan is elektronische toegangscontrole de ideale oplossing voor u. Datasec biedt u heel wat mogelijkheden op gebied van beveiliging en toegangscontrole in heel België.

BADGE, FINGERPRINT OF GEZICHTSHERKENNING

Toegangscontrole via een badge, fingerprint of gezichtsherkenning hebben het grote voordeel dat deze niet of nauwelijks vervalst kunnen worden. U weet dus perfect wie uw gebouw binnenkomt en buitengaat, alsook heeft u daarbij een historiek van wie welke deur gebruikt. Zeker voor ondernemingen waarbij dagelijks heel wat mensen binnen- en buitengaan, is dit een systeem dat aan te raden is.

VIDEOFONIE

Een videofoon is een welbekend beveiligingsmechanisme voor appartementen, maar ook daarbuiten worden ze vaak gebruikt. Via een videofoon communiceert u met de bezoeker waarna u zelf beslist of u de bezoeker toegang verleent of niet, waarbij het bovendien mogelijk is om rechtstreeks te zien wie er voor uw deur staat.

Nood aan comfort?

Onze formule Smart Homes biedt oplossingen op mensenmaat.
Van domotica tot een totaaloplossing die uw woning slimmer maakt.